CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2009. január 9., péntek

Lehelet...

...Ez is egy régi darab.





13 megjegyzés:

Unknown írta...

Kedves, egyszerűen szép! Ötletes! :)

Unknown írta...

Én is megnézem rendszeresen a te blogod, néztem, hátha megtudok többet rólad, de nincs a profilodban semmi. Én már mást kipécéztem, de engem többen is még azután is, hogy leírtam a hét dolgot (ismered ugye a játékot?), szóval kérlek, ossz meg velünk (vagy legalább velem emailben, pankacs@gmail.com) néhány dolgot magadról. Képről kedves, egyszerű lány, asszony lehetsz, 1 kisgyerekkel. Nekem van 3... :) Most is itt szunyókál a kicsi az ölemben.... Úgyhogy elmegyek inkább fektetni a társaságot. :)

Unknown írta...

Drága vagy Panka! Hárman is kipécéztek, és most nagyon megszégyelltem magam, mert nem is gondoltam, hogy valaki tényleg kiváncsi rám, ezért mivel hétvége van, szakítok annyi időt, hogy a játék szabályainak megfelelően leírjak pár dolgot magamról.Köszi Panka, hogy megadtad ezt a lökést.

Alyas írta...

C'est ravissant !
Quelle finesse ! J'adore
Bises

Névtelen írta...

C'est magnifique. BRAVO !

Névtelen írta...

Nagyon szép lett :))))
Gratulálok!!

Zuzzl írta...

hallo,

congrarulatons for yor great jewellery,
i like your blog as much.

LG
zuzzl

BéKata írta...

Örülök, hogy Rád találtam, mert nagyon gyönyörűek a munkáid!!!!!!!! Egészen inspiráló, és szemet kápráztató dolgokat láttam nálad, gratulálok!!

zazie írta...

Hát ez valami gyönyörű! Nagyon finom, nőies darab!!!!

Unknown írta...

Nagyon köszönöm Zazie, szerintem is egyszerűsége ellenére nagyon mutatós és finom kis ékszer. Örülök, hogy meglátogattál!:)

Andra Marasteanu írta...

asta imi place mult! e super!!!

Unknown írta...

Mulţumesc şi mie îmi place foarte mult!:)

Ivett írta...

Szia nagyon stép a Lehelet virágod, damilra füzted hogy ilyen szép formás? most kezdtem k.b.4 hónapja füzni, még csak tanulgatok, nagyon szépek az ékszereid!!!:):):)