CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2010. március 12., péntek

A FÖLD ÓRÁJA

Kapcsold le egy órára a villanyt!

A Föld Órája a WWF nemzetközi kezdeményezése, aminek célja, hogy felhívjuk a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak veszélyeire. A világ legnagyobb klímavédelmi eseményén a csatlakozók vállalják, hogy március utolsó szombatján 20.30-tól egy órára lekapcsolják a világítást.

Egymilliárd ember csinálja! Te se maradj ki!

A Föld Órája 2007-ben indult az ausztráliai Sydney-ből, majd 2008-ban vált nemzetközivé. Magyarország is ekkor vett először részt az akcióban, amihez akkor 4 még csak hazai település csatlakozott. 2009-ben már 88 ország 4000 települése, és több százmillió ember kapcsolta le együtt a fényeket. Magyarországról 2009-ben 67 település és több mint egymillió ember vett részt a Föld Óráján, rajtuk kívül pedig rengeteg iskola, közintézmény, nagyvállalat és kisvállalkozás. Olyan híres látványosságok borultak sötétbe, mint a tatabányai Turul, a Parlament vagy a Művészetek Palotája.

Reméljük idén a tavalyi eredményeket is sikerül túlszárnyalnunk.

Csatlakozz a Föld Órájához!

Kell egy kis áramszünet…

Március 27-én este 20.30-kor Te is kapcsold le a villanyt! Ezzel máris minden idők legnagyobb klímavédelmi eseményének részesévé válsz.

Most Vezsuzsinál láttam, de tavaly is csatlakoztam, tegyen mindenki lelkiismerete szerint.

Újdonsággal nem tudom mikor jelentkezem, már akartam de egyszerűen nem enged feltölteni képet.:(( Ha valaki tudja az okát és az orvoslás módját, kérem szépen ossza meg velem, köszönöm.

2 megjegyzés:

Plumrose Lane írta...

Such a wonderful plan Emese, thank you for sharing! I will try to participate even though I am far away.
♥Sharon

Csíkimama írta...

CSATLAKOZOK ÉN IS. NÉZD MEG A BEÁLLÍTÁSOKNÁL, NEM TILTOTTAD-E LE A KÉPFELTÖLTÉS LEHETŐSÉGET. ÉN MÁR EGYSZER EZT IS KIPRÓBÁLTAM:)), SŐT A MEGJEGYZÉSEKET IS LETILTOTTAM AKARATOMON KÍVÜL.