CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2009. június 23., kedd

Újabb romantika...

Reggel utazunk el pár napra Mikházára, a Csűrszínház Napok-ra és gondoltam még előtte megmutatom. Ezt valamiért nem sikerült jól fotózni, de talán látszik valamelyest.

U.i.: Változtak a tervek, vagyok...és leszek!:)



.

14 megjegyzés:

Quienlodira_Angeles írta...

Un diseño y combinación preciosa!!

Teca írta...

Nekem tetszik!

Ági mama írta...

Szerintem nagyon szép lett!!!

Vadnainé Almási Mária írta...

Gyönyörűszép ezekkel a szinekkel! Gratulálok!

kandy írta...

De milyen jó, Mesi!

Tímea írta...

Nagyon szép lett, és a színe remek!
Nézz be hozzám nálam is van neked valami!:)

KATY írta...

Il est superbe !

Hobbi-Tünde írta...

Szeretem színeket használtál, nagyon szép lett!

Unknown írta...

Gracias Quienlodira!:)

Unknown írta...

Lányok Nektek is nagyon köszönöm!:)

Unknown írta...

Merci Katy!:)

Unknown írta...

Panka és Tímea! Nagyon megtisztelő részetekről, hogy rám gondoltatok, én sajnos nem adom tovább, úgy ahogy részt venni sem kívánok ezekben a játékokban, mert értelmetlennek tartom! Egyébként jeleztem ezen óhajomat a blogom bal oldalán megjelenített banner által, remélve, hogy ez megkímél a kínos magyarázkodásoktól... Tényleg lányok, ne haragudjatok rám, nem akarlak visszautasítani benneteket, csak egy vég nélküli folyamatot szeretnék lezárni!! Ennek kapcsán elolvashatjátok Hoyacarnosa-nak a véleményét is ezekről a dolgokról, az ő stílusában legalább szórakoztató is amellett, hogy elgondolkodtató!

Unknown írta...

Szia Emese!

Én másképp gondolom, de azért élünk, hogy ne legyünk egyformák... A saját blogomban annál a bizonyos díjnál leírtam már egy hozzád hasonlóan gondolkodó lánynak válaszul azt, ahogy én gondolom. Ha nem haragszol (én sem, természetesen, tisztelem a másképp gondolkodókat) lezárásképpen idemásolom a lényeget:
Én is tudom, hogy ezek igazából lánclevelek, és nekem is rengeteg időmbe telik, míg belinkelgetem az adott számú kedves blogtársat. Mindezt azért teszem mégis, mert szeretném tudatni néhány "ismerőssel", hogy mennyire értékelem a munkásságukat.
Szóval köszi, hogy elmondtad a véleményed. A későbbiekben (is) szívesen várom a hozzászólásaidat az ékszereimhez, legyenek akár pozitívak, vagy kritikusak.
Üdv!

http://marjonsivuilut.blogspot.fi/ írta...

Amasing work! And i love your colours!......