CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2008. április 21., hétfő

Boldog Hétfőt!/ Happy Monday!

7 megjegyzés:

vezsuzsi írta...

Szia Emese! 1-2 tanács.Ha a mintakészítôvel csinálod a mintát ,érdemes a képet elôtte megvágni a megfelelô méretre és megnézni ,mennyire esik szét a minta. Ha nagyon akkor sajnos sutba vele. Van még titok úgy látom ,hogy hatszögletû delicán hagyod nem váltassz át sima delicára a mintakészítônél. Ez még egy kicsit rásegít a "szétesésre". Próbáld ki ugyanezt a mintát átállítva is megcsinálni.Nem lesz minden delicaszem tetején az a kis csík. Remélem,hogy segítésnek veszed! Kérdezz nyugodtan amire eddig rájöttem,szívesen mondom. Bár kézzel jobb mintákat lehet szerintem csinálni,mint ahogy képrôl. Bár most én is a kép utáni mintakészítést probálgatom. Nagyon kevés megy át a szûrôn.

Unknown írta...

Nagyon jó a meglátásod, gondoltam lesz időm rájönni magamtól is, de az idő egyre kevesebb, mert ezt is azt is szeretnék,- nem nyafogok csak mondom -, tudom más is így van vele, köszönöm, akkor legközelebb konzultálok Veled!

vezsuzsi írta...

Emese remélem nem vetted bántásnak,mert nem annak szántam. Tényleg nem .Szerintem nagyon jó,hogy nekiálltál a mintakészítéseknek,mert sokat lehet tanulni.Az elsô két mintád nagyon teszik is.Ez a 3. nem mutatja meg magát rendesen. Ne haragudj ha rossz percet szereztem a hozzászólásommal. Nem ez volt a szándékom. puszi Zsuzsi
Most hétfô van és jöttem nézni az új mintát,de majd visszatérek késôbb újra :-)

Unknown írta...

Kedves Zsuzsi! Egyáltalán nem vettem bántásnak, sőt örültem az észrevételednek, mert azt láttam, hogy valami nem stimmel csak éppen rájönni nem bírtam (még most sem), hogy mi az amit nem jól csinálok, ugyanis teljesen autodidakta módon csinálom, azaz próbálom csinálni, még nagyon sok tanulnivalóm van, ezért a türelmeteket kérem, amennyiben az elkövetkezőkben is ilyen fércmunkát teszek közzé, de igyekszem, hogy ez egyre kevesebbszer forduljon elő! Ha elakadok fordulhatok Hozzád tanácsért?

vezsuzsi írta...

Bármikor, bármiért :-)

Ritual írta...

Beautiful!

Unknown írta...

Thank You, Ritual!:)