CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2008. március 31., hétfő

Boldog Hétfőt!/ Happy Monday!

Ma csatlakoztam Vezsuzsi kezdeményezéséhez, remélve, hogy még boldogabb hétfőket szerezhetünk egymásnak, én is várom Vezsuzsi hétfős mintáit, talán néha Neki is jól jön, ha Ő is várhat valaki mintájára.:) Nem tudom még, hogy milyen rendszerességgel tudom csinálni, de igyekezni fogok, és a továbbiakban saját mintákkal is próbálkozom, fogadjátok szeretettel!:) MÉG BOLDOGABB HÉTFŐT!!!

5 megjegyzés:

vezsuzsi írta...

Emese ezt köszönöm!!Nekem bizony jólesik :-)

vezsuzsi írta...

Amúgy az elsô mintánál én is azt írtam nem tudom milyen rendszeres lesz.De mivel többen írták,hogy várják, így már nem szeretném kihagyni. Mert adni jóóó :-)
És én kapni is szeretek :-D Ezért köszi

Unknown írta...

Szívesen Zsuzsi, annyira örülök, hogy jólesett, attól tartottam, nehogy rossz néven vedd, hogy belekontárkodtam a Boldog Hétfődbe!:)

Ary írta...

Ez nagyon jó ötlet Emese!! Képzeld, pont ez a horgolás foglalkoztat mostanában nagyon. De eddig még nem sikerült. Talán majd most :) Kár hogy nem közelebbi a felvétel. Jól látom, hogy nem minden egyes szem után kell felvenni újabb kását? Csak minden másodiknál?
Köszönöm a gyöngyöslányok nevében hogy elkészítetted a felvételt. Én várom a következőt !:)

Unknown írta...

Köszönöm a bátorítást, remélem fejlődni fogok ezen a téren is és, hogy lesz elég kitartásom és időm is hozzá!A kérdéseddel kapcsolatban talán ez a link nyújthat segítséget: http://perlesauvage.blogspot.com/search/label/Bead%20Crochet%20Rope ( sajnos nem tudom, hogy kell belinkelni), "nagyobb" gyöngyös lányok is ennek alapján indultak el, remélem hasznodra lesz!:) Egyébként az ötletet az adta, hogy többen is érdeklődtek a téma iránt, többek között engem is egyre jobban izgat.